Libra Fire & Rescue

Serviciul Privat pentru Situații de Urgență LIBRA FIRE &RESCUE s-a înființat și funcționează în temeiul prevederilor Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, și are sediul social în Bucureşti, Sectorul 3, Calea Vitan nr. 233, bl.1B, sc.1, et.1, ap.4.

Îndeplinind cerințele Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, ale Legii nr. 481/2004 privind protecția civilă și ale OMAI nr. 96/2016, pentru aprobarea Criteriilor de Performanţă privind constituirea, încadrarea şi dotarea Serviciilor Voluntare şi a Seviciilor Private Pentru Situaţii de Urgenţă, LIBRA FIRE &RESCUE a primit Avizul de înființare al SPSU din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „DEALUL SPIRII” București – Ilfov.

LIBRA FIRE &RESCUE are în componență profesioniști cu experiență în domeniul prevenirii și combaterii urmărilor generate de apariția situațiilor de urgență, experiență dobândită atât în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cât și din activitatea desfășurată în societăți private pentru situații de urgență.

Potrivit atribuțiilor care îi revin, LIBRA FIRE &RESCUE furnizează beneficiarilor săi următoarele servicii:

  • Efectuarea activităţilor de informare şi instruire privind cunoaşterea şi respecrea regulilor şi a măsurilor de apărare împotriva incendiilor;
  • Verificarea modului de aplicare a normelor, reglementărilor tehnice şi dispoziţiilor care privesc apărarea împotriva incendiilor, în domeniul de competenţă, efectuarea de controale periodice pe linia prevenirii și stingerii incendiilor pentru depistarea și înlăturarea stărilor de pericol;
  • Executarea intervenţiei în sectoarele de competență pentru stingerea incendiilor, salvarea, acordarea primului ajutor şi protecţia persoanelor, a animalelor şi a bunurilor periclitate de incendii sau de alte situaţii de urgenţă.
  • Asigurarea consultanței în vederea identificării, în deplină concordanță cu prevederile legislației în domeniu, a nevoilor reale cu care se confruntă beneficiarii în vederea redactării Instrucțiunilor de lucru interne și a Planurilor de intervenție la obiectiv care să corespundă necesităților existente; în același timp se asigură relaționarea eficientă a conducerii beneficiarilor serviciilor private de urgență cu organele abilitate de control din acest domeniu.

LIBRA FIRE &RESCUE dispune de două autospeciale de stins incendii care au posibilitatea de a interveni cu apă și spumă. Personalul societății are la dispoziție materiale, accesorii și echipamente specifice de cea mai bună calitate.

Coordonarea acțiunilor Serviciului Privat pentru Situații de Urgență este este asigurată de un Dispecerat modern care gestionează apelurile beneficiarilor serviciilor private de urgență 24h/zi.

LIBRA FIRE &RESCUE este constituită pentru a asigura servicii în domeniul situațiilor de urgență la un nivel ridicat, având în centrul organizării activității sale nevoile și doleanțele tuturor beneficiarilor săi.

Nota! Printre orasele unde firma de paza Libra Guard poate oferi servicii de interventie in situatii de urgenta se numara: Bucuresti, Bragadiru, Giurgiu, Pitesti, Cluj-Napoca, Tulcea, Timisoara, Iasi, Constanta, Zalau, Craiova, Galati, Brasov, Moroieni, Ploiesti, Balotesti, Oradea, Chitila, Braila, Curtea de Arges, Arad, Sibiu, Bacau, Targu Mures, Deva, Baia Mare, Slobozia, Vaslui, Buzau, Botosani, Calarasi, Satu Mare, Voluntari, Ramnicu Valcea, Slatina, Dr. Turnu Severin, Resita, Suceava, Targu Jiu, Focsani, Piatra Neamt, Alexandria, Targoviste, Bistrita, Alba Iulia, Ploiesti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, etc.


Solicita oferta personalizata de pret

Pentru a obtine o oferta personalizata, completati formularul de mai sus sau
sunati la 0769.222.866 si veti afla detalii exacte privind tariful.

Clientii nostri